16 Ağustos 2009 Pazar

Akıtma - Akıtma Yapılışı - Akıtma Tarifi

Akıtma - Akıtma Yapılışı - Akıtma Tarifi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5j-fd9HCup707vTsnZXA4t8xmgF-s8bZB633adv0-vQUEf9-rwZ_fS6AOoixOXpiSe-vVNy7qr9-SGZWh3BNT25ZM0cKsQQbcz4qRkHuA8exquaAF47pzC0-gVQ2mwfcCpKUbiE6bjEOC/s320/kalinka+007.jpg
Malzemeler
3 su bardağı un
1 adet yumurta
1 çorba kaşığı kuru maya
3 su bardağı süt (ılık)
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı
Kuru mayayı süt ile ıslatın. Eridikten sonra yumurta, tuz ve unu ilave edip mikserle çırpın. Kabarması için bekleyin. Yağsız tavanızı ısıtın ve kepçeyle karışımdan dökün. Çevirerek iki tarafınıda pişirin...afiyet olsun

Hiç yorum yok: