16 Ağustos 2009 Pazar

Ançuezli Ekmek - Ançuezli Ekmek Yapılışı - Ançuezli Ekmek Tarifi

Ançuezli Ekmek - Ançuezli Ekmek Yapılışı - Ançuezli Ekmek Tarifi
http://www.asp-seo.com/yemek/ancuezli-ekmek-1005.jpg
Malzemeler
250 gr. margarin
75 gr. Ançuez filetoları (yağda konserve)
2 diş sarmısak
2 yemek kaşığı limon suyu
Kırmızı biber
2 dilim ekmek
Yapılışı
Sarmısağı ezin. Ançuezleri süzün ve mikser yardımıyla ufalayın.
Margarini bir kasede tahta kaşık yardımıyla krema kıvamına gelinceye kada çırpın ve ançuezleri ilave edip iyice karıştırın. Sarmısak, limon suyu ve kırmızı biberle tatlandırın. Bir kasenin içine koyup şeffaf folyo ile kapatın. 2 saat buzdolabında beklettikten sonra ekmek dilimlerinin üzerine sürüp servis yapın..

Hiç yorum yok: